Седмично послание на Хиларион 25-31 август 2013г.


Възлюбени,

Животът на вашата планета бързо се променя като се придвижва в по-високото измерение и октава. Това, което беше познато, повече не работи както преди и много неща, които не работеха преди, се материализират сега. Онези, които поддържаха визията за мир и добра воля в сърцата си, виждат тези качества да се отразяват към тях в ежедневието им по много начини. Онези, които практикуват тиха благословия към другите като начин на живот, сега започват да са благославяни на свой ред. Добротата и милостта, които са вродени в сърцата на хората, сега намират същото във взаимоотношенията си с другите. Тъй като сърцата на хората са отворени повече, а старите им модели на поведение, които те придобиха, за да защитят сърцата си от нараняване, са оставени настрани, истинската красота във всяка една душа сияе по-ярко. Всяка душа разкрива по-висшите качества на божествената си природа.

Когато се случват тези промени в човечеството, в изразяване идват нови начини на взаимодействие и общуване. Хората на света са изморени от броните, които трябваше да бъдат изграждани за самозащита. Хората на света просто искат да живеят един с друг в мир, хармония и честност. Във всяка душа има копнеж да бъде свързана по начин, който ражда само най-висшето и най-доброто за всички страни. Всяка личност започва да желае да живее по начин, който почита божествените аспекти в себе си и божествените аспекти в околните, така че всеки човек да може да започне да изразява дарбите си и възможностите си в атмосфера на приемане и насърчаване. Тъй като по-основните инстинкти от влиянието на старото измерение отпадат във всеки човек, изниква по-любящ начин на поведение, който ще има много по-сериозно влияние върху следващите поколения.

Това е работата, която извършвахте и която ще продължите да извършвате, като поддържате визията за света, който винаги знаехте, че съществува, и това беше всичко, което бе необходимо, за да поддържате живата вяра си. Твърдостта ви в този фокус е много необходима и е силно оценена. В тези времена на промяна, балансиран човек, който е заземен в кристалното ядро на Земята и е свързан с космоса чрез Слънцето, служи като проводник, мост, който донася рая на Земята. Именно чрез мислите ви, думите и делата вие служите като пример за подражание на тези около вас. Поддържайте спокойствие и любящо приемане без значение какви драми се случват около вас, защото това служи като пример, който другите да следват. Помагайте, когато ви помолят и когато помощта е необходима и окуражавайте другите чрез вдъхновяващи думи или любяща подкрепа и насърчаване. Понякога безмълвна прегръдка е всичко, което е необходимо, за да се облекчи товара на някого.

Фокусът във всяко едно сърце се променя от фокус на постоянен личен интерес към фокус на истинска и искрена служба за доброто на мнозина, защото само когато основните нужди на всеки човек на планетата са удовлетворени с любов, енергията на страх ще отшуми. След това хората могат да се придвижат отвъд самото оцеляване към по-алтруистични усилия. Ако всеки има всичко, от което се нуждае, фокусът им се обръща към превръщането на средата им в по-мирна и по-красива. По този начин, повече чувства на радост и щастие носят хармония и мир във всички взаимодействия с другите и разбирането, че в сърцата си всички са свързани в единство един с друг, и това, което носи радост и щастие на другарите им, носи радост и щастие и на тях. Практикуването на спонтанни действия на милосърдие ще стане често срещано сред всички хора, тъй като е прегърната концепцията за единството.

Тези възможности сега изплуват в зората на новото начало за всички. Тъй като човечеството продължава да освобождава всичко, което вече не му служи и което създаде голямо нещастие и безпокойство, и започва да вярва на собствената си мъдрост и вроден интелект и на мъдростта и интелекта в другите хора, ще се установят повече моменти на спокойствие във всяко сърце. Ще има съвместно усилие да се изкоренят безсмислените звукови вливания от околната среда, така че всеки да има по-тихо и спокойно ежедневно съществуване. Това само по себе си ще създаде по-здравословно и по-малко стресиращо общо въздействие. Това ще даде на всички възможност да се свържат със Земята и природните царства и елементи. Всеки човек ще се стреми да създава и поддържа хармонична среда за себе си и за всички в своите общности. Естествените цикли в движението на планетите и сезоните ще стане фокусът и спазването на церемониите и ритуалите, които мнозина ще прегърнат и в които ще вземат участие. Връзката на Човечеството с Източника естествено ще се случи в тези нови структури и след като отново се изпита във всяка душа, ще стане стимулът за още по-голяма еволюция на вашата планета.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/25-31-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments